Federatia Romana de Fotbal al fateh edward iordanescu Nationala

Anunț important pentru Federație în cursa pentru găsirea noului selecționer! Iordănescu a refuzat milioanele din Arabia Saudită

Banca tehnică a naționalei României de Fotbal continuă să fie goală, în așteptarea unui nou selecționer, după decizia lui Rădoi de a nu-și prelungi înțelegerea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 15:15
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 15:16

Șefii Federației Române de Fotbal au fost refuzați, pe rând, de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, iar la sfârșitul lunii decembrie au început negocierile cu Laszlo Boloni. Discuțiile s-au desfășurat de-a lungul mai multor zile, fără însă să se concretizeze nimic. 

Mai mult, tehnicianul român nu a fost încântat de propunerea primită din parte FRF-ului, astfel că negocierile s-ar fi împotmolit, iar conducătorii au reactivat pistele Adrian Mutu și Edward Iordănescu. 

Edi Iordănescu a renunțat la banii din Arabia Saudită 

Fostul antrenor de la FCSB este văzut drept principal favorit să preia banca, având ca plus în fața fostului selecționer de la tineret experiența. În acest sens, Iordănescu jr. a făcut și o mutare care i-ar putea facilita numirea pe banca tehnică a naționalei. 

Până de curând, Edward Iordănescu a negociat cu șeicii de la Al Fateh, echipă din Arabia Saudită. 1.5 milioane de euro anual i s-au propus tehnicianului român, care însă ar fi refuzat oferta primită, informează as.ro. Iordănescu jr. este gata să preia naționala, astfel că în următoarele zile ar urma să aibă loc întâlnirea dintre el și șefii Federației. 

Sursa citată menționează că între Federația Română de Fotbal și Edward Iordănescu au mai existat câteva întâlniri în care s-a discutat o posibilă colaborare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies