Nationala

Gigi Becali nu îl vrea Edward Iordănescu la echipa națională! Ce îl sperie pe patronul lui FCSB

Edward Iordănescu reprezintă o variantă pentru a prelua echipa națională a României.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 18:45
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 19:06

Fostul antrenor de la CFR Cluj și FCSB a ajuns în vizorul lui Răzvan Burleanu după ce Ladislau Boloni a dat impresia că va refuza oferta FRF. Totuși, deși experiența lui nu poate fi contestată, nu toată lumea îl susține.

Gigi Becali, spre exemplu, nu îl vrea pe fostul său antrenor la echipa națională. Fanatik spune că patronul FCSB-ului crede că, dacă Iordănescu jr. va ajunge selecționer, acesta va căuta să se răzbune pe el, pentru că nu și-a respectat promisiunile declarate la momentul semnării contractului cu fiul lui Anghel Iordănescu.

Iordănescu a plecat de la FCSB după ce Becali a răbufnit la adresa lui după un egal cu FC Voluntari, scor 1-1, iar ulterior s-a ajuns la o despărțire amiabiă, fără plata clauzelor din contract.

Becali vede echipa națională ca pe o rampă de lansare a jucătorilor tineri, iar un eventual ”sabotaj” din partea potențialului selecționer Edward Iordănescu, combinat cu absența din cupele europene a echipei în ultimii ani, poate duce la lipsa interesului din străinătate pentru jucătorii FCSB-ului.

Cum adică? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal, îl și ameninți și mai și zici că iei tu banii, 500.000, și-i donezi? Păi donezi tu banii mei, mă? Eu i-am scris că așa ceva n-am văzut.

Mă întreb eu acum, după ce ai scris și ai intrat în scandal cu patronul clubului, cum să te mai duci în curte la el? Eu am 64 de ani și nu-mi vine să cred. Eu aș vrea să ia banii pe două luni și să plece”, a răbufnit patronul roș-albaștrilor, după remiza amintită mai sus.

De altfel, după despărțirea de FCSB, Gigi Becali l-a acuzat pe Edward Iordănescu că ar negocia cu echipa națională, acolo unde ar avea ca obiectiv înlocuirea lui Mirel Rădoi.

Nu știu de ce s-a supărat așa, eu nu am vrut niciodată să îl dau afară. Dar mi-a zis cineva că vrea la națională pentru că acum se eliberează postul și vrea să profite”, a spus atunci patronul celor de la FCSB.

Modifică setările cookies