Liga 1

”Nu trebuie să uite asta”. Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Edi Iordănescu (43 de ani) a rămas dezamăgit de perioada petrecută la FCSB, unde a rezistat pentru 12 meciuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 08:13
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 20:42

Antrenorul a spus că atitudinea patronului Gigi Becali este singurul lucru care împiedică echipa să facă performanță, și că acesta ar trebui să se gândească la suporterii care susțin vicecampioana României.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

„Știe jucătorii, le cunoaște calitățile, dar atunci când vrei să decizi totul, îți asumi anumite lucruri. Asta și-a asumat patronul clubului. Va fi în continuare patronul clubului, nu pot să judec. Dacă pot să fiu suparat pe ceva, e că mi s-a promis ceva și m-am ales cu altceva.

Nu trebuie să uite niciodată că acest club are anumiți suporteri și când se întâmplă lucruri se joacă cu dragostea și sentimentele unor oameni. Conduci o societate, deciziile îți aparțin, dar când rezultatele ating sute de mii de suporteri, trebuie să te gândești de două ori când iei anumite decizii”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Iordănescu Jr. a avut un parcurs impresionant ca antrenor al FCSB-ului. A debutat cu un rezultat de egalitate, iar apoi a urmat o înfrângere usturătoare cu campioana CFR Cluj, 4-1, după care seria de opt victorii consecutive, încheiată cu un rezultat de egalitate la Voluntari, 0-0.

În prezent, Iordănescu poate discuții cu mai multe cluburi din zona Golfului și Grecia.

Modifică setările cookies