Liga 1

Edi Iordănescu, discurs fără ocolișuri despre Becali: „Haideți să vă spun eu cât fotbal știe!”

Edi Iordănescu (43 de ani) a vorbit deschis despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 20:42
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 20:49

Fostul antrenor al vicecampioanei României consideră că Gigi Becali cunoaște suficient fotbal pentru a înțelege fenomenul, însă susține că nu deține suficiente detalii pentru a putea conduce singur clubul pe care îl patronează, așa cum afaceristul și-ar dori.

„La nivel intern, FCSB a avut rezultate, an de an echipa s-a bătut la titlu. Puteau să aibă o mai mare performanță, e adevărat. Iar în Europa le-a fost mai greu.

Edi Iordănescu, despre Becali: „Vreți să știți adevărul?”

Vreți să vă spun adevărul? Gigi Becali cunoaște foarte mult fotbal, dar nu atât de bine ca un tehnician. Nu poate niciodată să înțeleagă în totalitate, pentru că nu e implicat în activitatea zilnică. Înțelege fotbalul, fenomenul, dar când vrei să decizi totul, îți asumi. E patronul clubului, va fi în continuare”, a declarat Iordănescu, la DigiSport.

Deși a rezistat doar trei luni de zile la FCSB, Edi Iordănescu a avut rezulatate foarte bune pe banca vicecampioanei. A debutat cu un rezultat de egalitate, iar apoi a urmat o înfrângere usturătoare cu campioana CFR Cluj, 4-1, după care seria de opt victorii consecutive, încheiată cu un rezultat de egalitate la Voluntari, 0-0.

În momentul de față, Edi Iordănescu este liber de contract, însă se află în atenția mai multor cluburi din zona Golfului, dar și din Grecia. Mai mult, acesta se numără printre antrenorii luați în calcul de FRF pentru banca naționalei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies