edward iordanescu Victor Piturca Superliga

Edward Iordanescu i-a raspuns lui Victor Pițurcă: ”E un antrenor de la care am învățat foarte multe lucruri”

Edward Iordănescu i-a răspuns lui Victor Pițurcă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 21:44
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 22:10
Edward Iordănescu a fost criticat de Victor Pițurcă după ce a ales să plece de la FCSB. Fostul selecționer a spus că acesta a renunțat mult prea repede la postul de la echipa lui Gigi Becali.
 
Acum, a venit rândul lui Edward Iordănescu să îi răspundă lui Victor Pițurcă. Acesta spune că îi respectă părerile lui Pițurcă, dar decizia lui a fost luată după ce și-a judecat propriile păreri.
 
Pentru mine, părerile lui nea Piți vor fi mereu foarte importante, pentru că e un antrenor de la care am învățat foarte multe lucruri. De data asta, mi-am asumat. Neterminând anumite proiecte risc să îmi pun o bilă neagră la imagine și la FCSB, pentru că lumea te judecă prin prisma continuității. 

Am spus că decât să merg într-o direcție în care nu mai sunt perspective și speranțe am preferat să pierd ceea ce înseamnă capitolul imagine, dar să rămân ancorat în principiile și valorile pe care le am.

Cred că mai degrabă cu altceva are legătură (n.r. declarația lui Victor Pițurcă): cu unul dintre defectele mele. Pentru fotbalul românesc am prea mult moralitate și prea mult caracter probabil. 

Oricum nu s-ar fi pus problema ca eu să încasez acea clauză, pentru că nimeni nu m-ar fi îndepărtat. Deja e altcineva acolo, respect munca ce se face. Nu îmi face plăcere să discut despre trecut”, a spus Edi Iordănescu, la Digisport.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!