Viktor Orban FK Csikszereda liga 2 Ungaria Liga 2 Guvernul Ungariei face o noua investitie in fotbalul romanesc! Viktor Orban da trei milioane de euro pentru o arena din Romania

Guvernul Ungariei face o noua investitie in fotbalul romanesc! Viktor Orban da trei milioane de euro pentru o arena din Romania

Ungaria continua politica de dezvoltare a sportului in comunitatile in care sunt prezenti multi etnici maghiari din afara tarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Februarie 2021, 20:31
Data actualizarii: Vineri 19 Februarie 2021, 20:39

Este bine cunoscut faptul ca guvernul de la Budapesta sustine financiar pe Sepsi Sfantu Gheorghe, dar si pe Backa Topola, fosta adversara a FCSB-ului din preliminariile Europa League.

De asemenea, maghiarii au investit circa sase milioane de euro in bazele de pregatire de la Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, iar acum vor contribui semnificativ si la constructia unei noi tribune la stadionul de fotbal din Miercurea Ciuc.

Potrivit Szekely Sport, Ungaria va aloca aproximativ 3 milioane de euro pentru constructia unei noi tribune la stadionul pe care joaca echipa de Liga 2 FK Csikszereda.

Conform sursei citate, constructia tribunei care ar urma sa aiba 1.400 de locuri ar urma sa inceapa in luna martie, in acest moment asteptandu-se avizul din partea primariei din Miercurea Ciuc.

Constructorii preconizeaza ca lucrarea va fi finalizata undeva in martie 2022. Din momentul incheierii lucrarilor, stadonul va indeplini toate normele FRF si UEFA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!