BREAKING NEWS | Nicolae Dica a PLECAT de la FC Arges! Clubul a dat un comunicat oficial: "Multumim Nicolae Dica"

Nicolae Dica FC Arges Liga II Liga 2 BREAKING NEWS | Nicolae Dica a fost DEMIS de la FC Arges! Clubul a dat un comunicat oficial: "Multumim Nicolae Dica"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Octombrie 2019, 14:57
Data actualizarii: Luni 07 Octombrie 2019, 15:18
FC Argeș, locul 6 in liga a 2-a, a anuntat astazi ca se desparte de Nicolae Dică, antrenorul care preluase echipa la începutul acestui sezon.

"Multumim, Nicolae Dica!

In perioada urmatoare echipa va fi condusa de Valentin Nastase. Alaturi de Nicolae Dica au plecat si secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Razvan Stanca si preparatorul fizic, Dan Didita.

Va multumim pentru munca depusa si va uram mult succes in cariera!", a spus cei de la FC Arges prin intermediul paginii de Facebook.

FC Arges a pierdut in week-end meciul din deplasarea de la Politehnica Timisoara cu 3-0.

"Avem azi o sedinta la club. El nu si-a mai dorit sa continue. S-a intalnit astazi cu conducerea asociatiei si si-a anuntat demisia. Cert e ca echipa nu mergea si dezamagirea e mare. Probabil se doreste crearea unui soc. 

A avut mana libera la echipa, nu i-a impus nimeni niciun jucator, dar meciul de la Timisoara a umplut paharul si pentru noi! N-am avut nicio idee de joc, n-am avut nicio ocazie!  

Categoric, obiectivul ramane promovarea. Ne vom orienta catre alt antrenor, solutia Valentin Nastase e una de avarie. Avem mai multe nume pe lista inlocuitorilor, vom discuta", a declarat Cristian Gentea, presedintele Consiliului de Administratie al celor de la FC Arges pentru GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!