Echipa care a dat afara 13 jucatori in aceasta iarna! Revolutie la nivelul lotului, dupa un tur de campionat incheiat pe 8

Energeticianul acs sirineasa Bogdan Miron liga a doua Liga II Liga 2 Echipa care a dat afara 13 jucatori in aceasta iarna! Revolutie la nivelul lotului, dupa un tur de campionat incheiat pe 8
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2019, 13:15
Data actualizarii: Luni 07 Ianuarie 2019, 13:20

Pe locul 8 in liga a doua, Energeticianul trece prin schimbari masive. Formatia din Petrosani a dat afara 13 jucatori!

Energeticianul, formatie nou-promovata in liga secunda, clasata pe locul 8 la finalul primei jumatati a sezonului, a dat afara 13 jucatori in aceasta iarna!

Potrivit liga2.ro, ultimul sacrificat de la Energeticianul este portarul Bogdan Miron, in varsta de 28 de ani, titularul portii in prima parte a campionatului.

Miron s-a alaturat unei liste de pe care mai fac parte Horatiu Moldovan, Cosmin Achim, Emil Ninu, Marius Tomozei, Dudu Druga, Viorel Nicoara, Octavian Vasile, Lucian Iordache, Laurentiu Manole, Marian Stoenac, Calin Cristea si Cosmin Neagu.

16 meciuri a jucat Miron in tricoul Energeticianului in acest sezon. El a mai evoluat la Luceafarul Oradea, Olimpia Satu Mare, National Sebis, UTA si Sepsi OSK.

ACS Energeticianul este fosta Sirineasa, formatie mutata la Petrosani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!