FC Universitatea Craiova Adrian Mititelu FCSB Liga 2

Cazul FCSB vs Steaua RELOADED!!! Anunt BOMBA: FCU Craiova a ramas fara NUME! Prima reactie a lui Mititelu

Nou-promovata in B, Craiova lui Mititelu primeste o lovitura dura din partea instantei. Are interzis la brandul 'Universitatea Craiova'.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iunie 2020, 19:00
Data actualizarii: Luni 01 Iunie 2020, 22:36

22:00 Adrian Mititelu a reactionat pe Facebook dupa stirea publicata de www.sport.ro. Patronul FCU vede hotararea instantei drept o victorie pentru echipa lui si spune ca activitatea echipei nu va suferi in niciun fel.


__________________________________________________________________________________________

FC Universitatea a ramas fara toate simbolurile atasate brandului Universitatea Craiova, conform unei decizii pronuntate azi, anunta sursele www.sport.ro. Avocatii FC Universitatea au 5 zile pentru a face apel, acesta urmand sa fie judecat la Curtea de Apel Bucuresti.

Ce a decis azi instanta: Solutia pe scurt: Respinge exceptia lipsei de interes a ordonantei presedintiale, ca neintemeiata. Admite in parte cererea de ordonanta presedintiala. Obliga parata la incetarea oricarei activitati de folosire, comercializare, distribuire, promovare si orice alt act de utilizare in activitatea comerciala, inclusiv in mediul ordine, inclusiv prin intermediul website www.fcuniversitatea.ro sau orice alt website, a produselor si serviciilor care poarta denumirea Universitatea Craiova, , pana la pronuntarea unei hotarari definitive de fond, in ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Obliga parata la retragerea de pe piata produse si servicii, inclusiv echipament de joc, produse aflate in magazine de vanzare sau de pe website, care poarta semnul Universitatea Craiova, pana la pronuntarea unei hotarari definitive de fond, in ds. 31006/3/2018 conexat la ds. nr. 43926/3/2018. Respinge in rest cererea. Cu apel in 5 zile de la pronuntare, la Curtea de Apel Bucuresti. Apelul se depune la aceasta instanta. Pronuntarea hotararii se face prin punerea solutiei la dispozitia partilor, prin mijlocirea grefei instantei, azi

FC U Craiova a promovat in B la doi ani de la reinfiintarea clubului. Echipa antrenata de Eugen Trica si-a condus autoritar seria din liga a 3-a si anunta un buget-record pentru a forta intrarea in Liga 1 la anul.

Modifică setările cookies