Un fost antrenor din Liga 1 il DISTRUGE pe Planic: "Poti sa pui unul mai tanar langa el sa invete de la Planic? Ce sa invete de la el?" De ce nu mai castiga FCSB trofee

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 August 2020, 12:12
Data actualizarii: Marti 18 August 2020, 13:02

Ioan Andone, presedintele clubului FC Voluntari, a fost invitat special la emisiunea Ora Exacta in Sport de pe PRO X.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre echipa patronata de Gigi Becali. El considera ca FCSB nu a mai castigat trofee din cauza fundasilor slabi pe care i-a cumparat in ultimii ani. Andone a declarat ca Planic nu se compara cu fundasii centrali care au evoluat in trecut la echipa. 

"Becali nu a ales bine. ca putea sa aleaga mult mai bine. Putea sa gaseasca un strain. A plecat Gardos. A plecat Chiriches. A plecat Varela. De asta au avut si rezultate in Europa. Nu e intamplator. Rezultate le ai cu niste fundasi adevarati. Bine ca dai tu un gol si primesti 3. Ce a ales dupa plecarea lui Varela si a celor doi in Anglia? FCSB nu a mai avut niciodata unul de valoare lor. De asta pierdut campionatele si a terminat numai pe 2. 

Planic nu este de valoarea lor. Bine, e un jucator bun, interesatn, dar nu de valoarea lor. E diferenta mare. Gafeaza, un fundas central care iti greseste in meciurile decisive. Parerea mea, Chiriches, Gardos si Varela au fost de clasa mondiala fata de Planic. De ce nu a castigat nimic, daca era Planic. Poti sa pui unul tanara langa el sa invete de la Planic. Ce sa invete de la Planic?", a declarat Andone pentru PRO X.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!