Un fost antrenor din Liga 1 il DISTRUGE pe Planic: "Poti sa pui unul mai tanar langa el sa invete de la Planic? Ce sa invete de la el?" De ce nu mai castiga FCSB trofee

Ioan Andone, presedintele clubului FC Voluntari, a fost invitat special la emisiunea Ora Exacta in Sport de pe PRO X.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 August 2020, 12:12
Data actualizarii: Marti 18 August 2020, 13:02

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre echipa patronata de Gigi Becali. El considera ca FCSB nu a mai castigat trofee din cauza fundasilor slabi pe care i-a cumparat in ultimii ani. Andone a declarat ca Planic nu se compara cu fundasii centrali care au evoluat in trecut la echipa. 

"Becali nu a ales bine. ca putea sa aleaga mult mai bine. Putea sa gaseasca un strain. A plecat Gardos. A plecat Chiriches. A plecat Varela. De asta au avut si rezultate in Europa. Nu e intamplator. Rezultate le ai cu niste fundasi adevarati. Bine ca dai tu un gol si primesti 3. Ce a ales dupa plecarea lui Varela si a celor doi in Anglia? FCSB nu a mai avut niciodata unul de valoare lor. De asta pierdut campionatele si a terminat numai pe 2. 

Planic nu este de valoarea lor. Bine, e un jucator bun, interesatn, dar nu de valoarea lor. E diferenta mare. Gafeaza, un fundas central care iti greseste in meciurile decisive. Parerea mea, Chiriches, Gardos si Varela au fost de clasa mondiala fata de Planic. De ce nu a castigat nimic, daca era Planic. Poti sa pui unul tanara langa el sa invete de la Planic. Ce sa invete de la Planic?", a declarat Andone pentru PRO X.

Modifică setările cookies