Duckadam da cartile pe fata! Fostul presedinte de imagine al FCSB-ului, atac la adresa lui Becali: "Ia din autoritatea antrenorului"

Duckadam da cartile pe fata! Fostul presedinte de imagine al FCSB-ului, atac la adresa lui Becali: "Ia din autoritatea antrenorului"

Helmuth Duckadam explica ce se intampla la FCSB si unde greseste patronul clubului.

Fostul presedinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam a explicat cum sunt afectati jucatorii FCSB-ului si unde greseste Gigi Becali. Ba mai mult de atat, fostul mare portar a declarat ca unii dintre jucatori au "linie rosi cu patronul".

"Becali ia din autoritatea antrenorului! E o greseala, iar jucatorii nu mai iau in serios tehnicianul. Sunt fotbalisti care au linie rosie cu patronul, iar tu nu mai poti sa fii seful vestiarului. 

Cand esti scos la pauza, te afecteaza! Ma asteptam la mai mult de la Adi Petre. Cred ca trebuia fortat putin, mai ales ca a fost coleg cu Man la UTA. Trebuia lasat sa joace putin mai mult. Nu e un jucator care sa rupa gura targului. Cati fotbalisti nu erau vedete la echipele lor si cand au venit la FCSB nu au mai facut fata?

A fost si cazul lui Vina, la un moment dat. Cum juca la Viitorul? Ori ii dai incredere de la inceput, ori nu are rost sa-l mai transferi”, a declarat Helmuth Duckadam la Realitatea Plus.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies