Liga 1

Propunerea HALUCINANTA a lui Helmut Duckadam pentru FCSB! "L-am sustinut pe Marius Sumudica. Poate lucra cu Gigi Becali"

FCSB nu a mai castigat titlul de 5 ani, iar eroul de la Sevilla considera ca antrenorul este principala problema a echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 August 2020, 15:24
Data actualizarii: Luni 17 August 2020, 15:31

Duckadam sustine ca Marius Sumudica ar putea fi o varianta potrivita pentru FCSB si crede ca antrenorul roman ar putea lucra cu Gigi Becali, chiar daca este un rapidist convins. 

"L-am sustinut pe Marius Sumudica. Eu si acum il vad la FCSB, poate lucra cu Gigi Becali. A dovedit ce atmosfera a putut sa faca la Astra. S-au intamplat atatea in viata. Cat a fost injurat Danciulescu si acum e idol la Dinamo?

Se pot face asemenea miscari, ultimul exemplu e Mircea Lucescu. Asa au zis si cei din Ucraina, ca nu se poate, dar uite ca din imposibil se poate face posibil”, a declarat Helmut Duckadam pentru RealitateaSportiva.

Marius Sumudica, antrenorul lui Gaziantep, a declarat ca se va intoarce doar la Rapid, daca va dori sa antreneze din nou in Romania.

In acest moment, antrenor principal la FCSB este Toni Petrea. El va debuta in prima etapa din Liga 1, intr-un meci contra Astrei, sambata, de la 21:00.

CITESTE SI

Modifică setările cookies