Gigi Becali FCSB Ianis Stoica Octavian Popescu Superliga

„Nu mă interesează 15 milioane de euro!” Jucătorul pentru care Becali nu acceptă nicio sumă de bani 

FCSB a reușit să lege trei victorii consecutive. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:25
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:27

Roș-albaștrii au două victorii consecutive în Liga 1 și s-au calificat în optimile Cupei României, după ce au câștigat cu 5-3 în prelungiri, cu CS Hunedoara. Este deja cunoscut faptul că FCSB este o rampă importantă de lansare pentru tinerii fotbaliști din țară. 

Octavian Popescu este jucătorul care a impresionat încă din sezonul trecut, de la prima apariție în tricoul FCSB-ului. Puștiul de la 18 ani a avut prestații solide, iar pentru asta a ajuns și în atenția presei internaționale, cota sa crescând considerabil, în doar câteva luni. 

  • FCSB

„Nu este de vânzare!”

Gigi Becali și-a arătat încrederea în tânărul fotbalist încă de la primele minute, spunând că se așteaptă ca Tavi Popescu să devină cel mai scump transfer din istoria României. Cu toate astea, patronul FCSB-ului nu este dispus să îl vândă pe fotbalistul care s-a accidentat în meciul cu FCU Craiova, 1-0, nici dacă primește 15 milioane de euro. 

„Nu este de vânzare Tavi Popescu! Nu mă interesează pe mine 15 milioane de euro. În acest moment, la ora asta, Octavian Popescu nu este de vânzare, indiferent de preț”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro

Ianis Stoica, noua „perlă” de la FCSB 

În acest sezon, însă, un alt tânăr jucător de la FCSB este cel care are prim-planul. Ianis Stoica (18 ani), fiul lui Pompiliu Stoica, are un parcurs extraordinar în acest start de sezon. 

Readus în vară după ce a fost împrumutat la CSM Slatina, Ianis Stoica a reușit să își facă loc în echipa lui Edward Iordănescu. Mijlocașul a reușit să înscrie cinci goluri în opt meciuri pe care le-a jucat pentru roș-albaștri. 

Ilie Dumitrescu, impresionat de tânărul jucător 

Fostul fotbalist a vorbit despre prestațiile lui Ianis Stoica, despre care a avut doar cuvinte de laudă pentru potențialul pe care îl arată. 

„Ianis Stoica e un jucător cu potențial foarte mare. Eu l-am întrebat pe Edi, am avut o discuție cu el și spunea că 9 se simte cel mai bine și asta joacă. De câte ori l-a băgat, a făcut o treabă foarte bună, dar eu consider că ar da un randament foarte bun chiar și mijlocaș de bandă sau inter. Acum nu știu capacitatea lui de efort, Edi lucrează cu el.

E un copil cu potențial, cu personalitate, cu maturitate în joc. S-a văzut imediat, a intrat, a avut personalitate, maturitate și a și marcat, ceea ce este rar. Ne gândim la jucători cu un statut important în Liga 1 și n-au cifrele copilului ăsta. 

Eu cred că ar da un randament foarte bun chiar dacă ar fi inter sau mijlocaș stânga sau dreapta.  Caută poartă, ia acțiuni individuale, cere foarte bine mingea în profunzime. Este un jucător cu mare potențial. Trebuie să muncească foarte mult și să aibă un progres”, a spus Ilie Dumitrescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies