Victor Becali Dinamo Superliga

Victor Becali râde de deciziile de la Dinamo: ”Nu a mai antrenat de cinci-șase ani!”

Dinamo nu mai scapă de Dario Bonetti.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 12:44
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:11

Al doilea cel mai prestigos club din fotbalul românesc se află într-o situație mai mult decât delicată, fiind în impas financiar și sportiv. Echipa a intrat în insolvență, în încercarea de a se salva.

Victor Becali a comentat situația echipei din Ștefan cel Mare, fiind nemulumit de deciziile luate de conducere, printre care și numirea lui Dario Bonetti pe banca tehnică. Antrenorul consideră că această decizie a făcut ca Dinamo să piardă meci după meci.

„Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu...Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient... 

Dinamo trebuie să joace cu tinerii de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu... Nu ar fi fost în situația asta, tineri iar fi crescut.

Categoric obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani... Cum să-l aduc pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu. Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off”, a spus Victor Becali la emisiunea „Digi Sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies