Gigi Becali edi iordanescu FCSB Superliga

Becali mizează în continuare pe Edi Iordănescu: ”Am o datorie mare față de patron”

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la FCSB, poate duce echipa pe loc de play-off dacă va învinge Academica Clinceni, astăzi, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 14:14
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 14:23

Cu Edi Iordănescu pe bancă, FCSB a câștigat ultimele două partide din campionat, cu FCU Craiova și Dinamo, plus meciul din șaisprezecimile Cupei României, cu CS Hunedoara. Chiar dacă echipa s-a chinuit la Hunedoara, unde a câștigat cu 5-3, antrenorul beneficiază în continuare de încrederea patronului Gigi Becali.

Becali este ținut departe de echipă și de contractul lui Edi Iordănescu, blindat cu clauze care specifică foarte clar că toate deciziile de la echipă îi vor aparține.

”Avem fluctuații de la un moment la altul, nu numai de la un meci la altul, cu mențiunea că primează rezultatul. În viitor, vom avea timp ca să creștem și ca exprimare. 

Am o datorie mare față de patronul clubului, care-mi acordă această susținere, din punctul meu de vedere necondiționată, și o datorie enormă față de suporterii echipei, care s-au întors în număr mare și dau în continuare semne de întoarcere”, a spus Edi Iordănescu, înainte de FCSB – Clinceni.

FCSB este pe locul șapte, cu 15 puncte, la egalitate cu Farul, care ocupă locul șase. Dacă va câștiga, FCSB poate urca pe locul trei, la egalitate cu FC Voluntari și peste Rapid.

Modifică setările cookies