Ionut Chirila Academica Clinceni FCSB Gigi Becali Superliga

Ionuț Chirilă, sfat pentru Edi Iordănescu în relația cu Gigi Becali: „Dacă va face asta, va avea un viitor lung la FCSB”

Academica Clinceni și FCSB se vor întâlni în a zecea etapă din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 17:43
Data actualizarii: Vineri 24 Septembrie 2021, 19:30

Ionuț Chirilă s-a întors în antrenorat după patru ani. Fiul legendarului gazetar Ioan Chirilă a fost alegerea Acedemicii Clinceni, după ce Ilie Poenaru și-a încetat colaborarea cu clubul ilfovean. 

Primul duel în Liga 1 va fi chiar cu FCSB. Înaintea meciului cu echipa roș-albastră, noul tehnician al lui Clinceni este de părere că Gigi Becali îi va da mâna liberă lui Edi Iordănescu la echipă și susține că nu este dificil să lucrezi cu omul de afaceri. 

De ce nu? Eu nu sunt de acord cu ce se spune. Gigi Becali are o inteligență nativă, extraordinară. Trebuie să fii stăpân pe tine și să îi explici ce faci. Dacă Iordănescu va face asta, va avea un viitor bun și lung la Steaua. 

Nu au găsit cei care au avut managementul tehnic pe mână comunicarea cu el. De ce nu poți să lucrezi? Pe el trebuie să îl înveți fotbal”, a declarat Ionuț Chirilă la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. 

Antrenorul a precizat care este motivul pentru care FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015, cu toate că patronul roș-albaștrilor a investit masiv în fiecare campanie de achiziții.

În ultimii 4-5 ani au ales crema fotbalului românesc, faptul că nu au câștigat un titlu a fost pentru că nu s-au sincronizat și nu au creat acel bloc funcțional să învingă CFR-ul, a fost un conglomerat de valori individuale”, a dezvăluit tehnicianul.

De asemenea, Ionuț Chirilă a dezvăluit cum își va încuraja jucătorii înainte de partida cu FCSB.

Le voi spune că sunt AC Milan și că în Curva Nord scrie 'Sopra tutti siamo noi', adică 'Deasupra tuturor suntem noi'”, a precizat Chirilă. 

Meciul dintre FCSB și Academica Clinceni, de pe Arena Națională, va fi sâmbătă, de la 21:00, LIVE TEXT pe ww.sport.ro. 

Modifică setările cookies