Victor Becali AS Roma Ianis Hagi Fotbal extern

Victor Becali, prima reacție legată de mutarea anului în fotbalul românesc: Ianis Hagi la AS Roma

Ianis Hagi (22 de ani) este aproape de un super-transfer în Serie A, la AS Roma, echipa pregătită de Jose Mourinho. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:30
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 13:36

Italienii sunt gata să facă un nou efort important din punct de vedere financiar pentru a-l transfera pe mijlocașul român. Se așteaptă ca cifra de transfer să fie de aproximativ 20 de milioane de euro. Impresarul Victor Becali a vorbit despre situația lui Ianis Hagi.

"Părerea mea e că nicio echipă nu spune acum ce jucători vrea să ia în iarnă. Poate spune Dinamo sau niște echipe...dar Roma nu spune acum. Nu o să afle nimeni ce are Mourinho în cap pentru la iarnă. Probabil, doar cineva din anturajul clubului...

  • Victor Becali știe care este strategia lui Becali: Ori te dă de pământ, ori te ridică în slăvi

Ianis este bine acolo, la Rangers, a și spus băiatul. El se gândește la ce se întâmplă acolo. Nu ar spune nimeni 'nu', dacă ar fi să se ducă la o echipă mult mai bună, într-un campionat mult mai puternic”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

Dacă transferul se va realiza, Ianis Hagi va deveni cel mai scump jucător plecat de la Rangers. În prezent, recordul este deținut de Giovanni van Bronckhorst, care a plecat de la Rangers la Arsenal în sezonul 2001-2002, pentru 13,5 milioane de euro.

Înainte de AS Roma, rivala Lazio l-a dorit pe mijlocașul român, dar prețul cerut de Rangers a depășit posibilitățile clubului condus de Lotito, astfel că negocierile au fost ”suspendate”. Pe lista echipelor interesate de Ianis a mai fost și Sevilla. 

Modifică setările cookies