EXCLUSIV A tăcut Becali, s-au ridicat suporterii!? Mutarea făcută de Edi Iordănescu la solicitarea galeriei

edi iordanescu FCSB Gheorghe Mustata Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 11:47
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 12:04

Edi Iordănescu a primit mână liberă la FCSB de la Becali, însă acest lucru i-a adus și responsabilități suplimentare, cum ar fi gestionarea relației cu suporterii.

Se pare că antrenorul vicecampioanei a făcut deja primul pas în încercarea de a menține relația bună dintre echipă și fanii săi.

Acest lucru reiese din ultima măsură luată de Edi Iordănescu, care a decis să-l numească pe Keșeru, sosit la echipă în această toamnă, căpitan al „roș-albaștrilor”, la scurt timp după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a solicitat indirect acest lucru.

Mustață susține, acum, că a fost doar o coincidență

„Keșeru este un... și când am auzit că se întoarce acasă, a fost un entuziasm al nostru, al suporterilor. Se vede că împinge echipa de la spate.

Este, clar, un fotbalist cu experiență, care atrage copiii aceștea lângă el, pentru a le arăta ce înseamnă să fii campion.

Nu știu dacă a contat declarația mea în luarea deciziei, nu vreau să-mi... Cât timp va fi Edi Iordănescu acolo nu ne vom permite să impunem noi jucători. Edi și MM gestionează foarte bine acest club. Nu ne vom băga niciodată la echipă. Îl vom susține pe Edi Iordănescu în toate demersurile sale”, a spus Gheorghe Mustață la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Keșeru a fost căpitanul FCSB-ului în ultimul meci pe care „roș-albaștrii” l-au disputat în campionat, pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni, scor 3-2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!