„Schimbările le-a făcut Petrea, altă întrebare!” :) Gigi Becali, reacție spumoasă după victoria FCSB-ului: „Ei au jucat meciul anului!”

Gigi Becali FCSB Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 23:18
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 23:33

FCSB a câștigat meciul cu Universitatea Craiova din deplasare, 3-2. 

Toni Petrea a bifat a doua victorie consecutivă de la revenirea pe banca FCSB-ului, iar Gigi Becali s-a arătat extrem de încântat. Ca și în meciul cu Botoșani, schimbarea tehnicianului de la pauză a fost câștigătoare. Cordea a fost trimis în teren în locul lui Vali Gheorghe la pauză, iar jucătorul a răsplătit încrederea aducând victoria cu un gol înscris în primul minut de prelungiri. 

Patronul a vorbit despre victoria echipei sale, iar în momentul în care a fost contactat a ținut să răspundă chiar înainte să fie întrebat: „Schimbările le-a făcut Toni Petrea, altă întrebare!”

  • Gigi Becali

Gigi Becali: „E jocul care îmi place mie! Ei au jucat meciul anului!” 

Finanțatorul a continuat să laude jocul echipei, dezvăluind că i-a plăcut ce a văzut în teren, în ciuda faptului că echipa risca să facă un egal. Becali a ținut să evidențieze și faptul că echipa lui Reghecampf se afla într-o situație 'critică' în ceea ce privește lupta la titlu, fiind obligată să câștige pentru a rămâne aproape în clasament. 

„E jocul care îmi place mie, mingea la noi, posesia, e adevărat că în a doua repriză au fost și ei mai buni, dar e normal, am fost și în deplasare. Ocazii au avut, dar nu clare, nu au avut șutul lui Șut. Nu au avut bară. 

A fost posesia lor pentru că noi dacă am avut 2-1, nu știu. Nu mi-a fost frică în niciun fel că am pierde jocul, dacă mingea a fost doar la noi în prima repriză, nu știu, au echilibrat în a doua. Nu mi-a fost frică. 

Nu a fost ocazie foarte clară la Ivan, nu cred că era singur cu Vlad, fac și eu ca Nistor, că nu am văzut bara dar a fost periculoasă. E singur? Sunt vreo trei pe lângă el. 

Să luați în calcul că am jucat cu o Craiovă care e la 14 puncte, ei au jucat meciul anului. Dacă făceam egal, eram mulțumit de prima repriză, dar nu aveam cum să pierdem. Nu a fost 11 metri, inventat. Uitați-vă la el, să vedeți, ce treabă are, ăla dă în minge și cade peste el. E adevărat, pune mâna pe el, dar nu îl trage, nu îl împinge, ăla cade și el trage în minge. 

E adevărat că au avut ei niște ocazii, dar când mingea e la noi, suntem periculoși, orice fază și minge la noi poate să fie gol. Am jucat cu o echipă care juca meciul anului, l-au pierdut pe ăsta, la revedere titlu. E 500%, nu e 100%. 

Sunt 17 puncte, credeți că se poate întâmpla ceva cu CFR-ul, se înjumătățesc, sunt 9 puncte. 

Nu mă gândesc la schimbări, îmi merge echipa bine”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!