Lăsat acasă după ce a fost criticat de Becali!? Fotbalistul pe care Petrea nu va putea conta cu Universitatea Craiova

Claudiu Keseru FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 22:10
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 22:30

Toni Petrea nu va putea conta pe unul dintre fotbaliștii cu experiență la meciul cu Universitatea Craiova, programat duminică, ora 20:15.

Claudiu Keșeru (34 de ani) nu a făcut deplasarea cu FCSB la Craiova. Fotbalistul a fost criticat dur de Gigi Becali la finalul meciului din etapa precedentă, cu Botoșani, atunci când a fost înlocuit de Budescu, în minutul 59.

În ciuda criticilor primite de la patron, Keșeru ratează meciul cu Craiova lui Rotaru, potrivit fanatik.ro, din alte motive.

Atacantul sosit la FCSB în această toamnă ar fi suferit o accidentare la antrementele FCSB-ului.

Nouă meciuri a strâns Keșeru în acest sezon în tricoul lui FCSB, reușid să marcheze două goluri și să ofere două pase decisive.

Florinel Coman l-a șocat pe Gigi Becali: „Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui!” 

Accidentat în luna august, Florinel Coman a decis să se opereze în Londra pentru pubalgia care nu i-a dat pace în ultimul timp. Astfel, tânărul fotbalist muncește intens pentru a reveni cât mai rapid pe terenul de fotbal.

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi!

Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!