„Îi iert toate greșelile!” Reacția lui Gigi Becali când a aflat decizia luată în cazul meciului Universitatea Craiova - FCSB

Gigi Becali FCSB Liga 1 Raed Arafat Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 16:51
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 16:52

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în etapa cu numărul 17. 

Autoritățile au anunțat astăzi, prin intermediul lui Raed Arafat, secretarul de stat, că fanii nu sunt obligați să părăsească 'Ion Oblemenco' la pauză, în condițiile în care păstrează biletele de la meci pentru a le arăta autorităților, drept dovadă. 

Oamenii legii vor fi instruiți în acest sens, astfel că la meci vor asista 9 500 de persoane, după cum a dezvăluit chiar oficialul, ceea ce reprezintă 30% din capacitatea stadionului. Gigi Becali a comentat decizia anunțată de Arafat. 

Gigi Becali: „Îi iert toate greșelile!”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri. 

Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat. Oamenii de la Craiova aveau dreptate. 

Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco. Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!