„Când venea cu bani, Gigi Becali lua de la Nuțu Cămătaru!” Cei mai titrați fotbaliști ai Stelei erau deținuți de interlop

Gigi Becali FCSB nutu camataru Steaua Bucuresti Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 20:49
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 21:27

Nuțu Cămătaru a fost implicat la Steaua București.

De când Codin Maticiuc a lansat cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, mai multe detalii neștiute despre interlop au ieșit la iveală. Cum ar fi că Ion Balint trebuia să devină patronul Stelei București, doar că acesta a refuzat și l-a recomandat pe Gigi Becali. 

Iar legăturile lui Nuțu Cămătaru cu clubul roș-albastru au fost confirmate și de Florentin Dumitru, în urnă cu doi ani. Fostul fotbalist susține că cei mai importanți fotbaliști ai Stelei din anii 2000 erau deținuți de interlop.

Florentin Dumitru: „Eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cum dați, în alb”

La un moment dat, eu, Aliuță și Mirel Rădoi eram cumva dați, în alb. Eram vânduți. La momentul ăla, când venea cu bani nea Gigi, lua de la Nuțu. Eram dați acolo. Da, aveam foile în alb acolo. Așa ne-a transmis.

Eu eram cu porumbeii și trimitea vorbă să merg să-i văd porumbeii (n.r. - Nuțu Cămătaru). Eu n-am porumbei de frumusețe, am numai de concurs. Acum e mai greu cu porumbeii decât cu fotbalul. Cumva putea să ne vândă. Așa era la momentul ăla. Nu l-am cunoscut față în față pe Nuțu Cămătaru. Nici nu-mi doresc (n.r. – râde). Eu mă feresc de lucrurile astea”, a declarat Florentin Dumitru pentru prosport. 

De asemenea, versiunea fostului fundaș dreapta a fost confirmată și Vasile Șiman, care susținea în urmă cu 8 ani că Gigi Becali se împrumuta de la Nuțu Cămătaru. 

„Vreți să fac cu făcea Gigi Becali când era la început? Îl așteptau jucătorii, noaptea, la stadion. Era Rădoi la echipă, cam prin 2000-2002. Becali se ducea la Nuțu Cămătaru, lua bani și pe urmă îi aducea la jucători”, a dezvăluit, în 2013, fostul patron al Sportului Studențesc pentru Antena 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!