Gigi Becali CFR Cluj FCSB Liga 1 Sergiu Bus Superliga Gigi Becali

„Nu este peste niciun atacant din lotul lui Petrescu!” Reacție dură a lui Becali în cazul transferului lui Buș la CFR 

Sergiu Buș (29 ani) va reveni în România la aproape un an de la transferul în Coreea de Sud. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 16:38
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 16:44

Atacantul român nu a reușit să se adapteze la Seongnam, în Coreea de Sud, iar la aproape un an de la transferul pentru care FCSB a încasat 300 000 de euro, e gata să revină în Liga 1. Chiar Buș a confirmat că va semna cu CFR Cluj, echipă la care a crescut. 

Buș a plecat în Coreea de Sud la jumătate de an de la transferul la FCSB, acolo unde nu a reușit să îi intre în grații patronului. Becali s-a arătat inițial încântat de transferul atacantul pe care l-a luat de la Gaz Metan, iar la prezentarea lui a afirmat sigur pe el că noul său jucător va înscrie multe goluri. 

Cu toate astea, fotbalistul nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, astfel că a fost vândut în ianuarie 2021

Reacția dură a lui Gigi Becali în cazul transferului lui Sergiu Buș la CFR Cluj 

Gigi Becali a fost întrebat despre transferul lui Sergiu Buș la campioana CFR Cluj, iar finanțatorul roș-albaștrilor a avut o reacție tăioasă la adresa fostului său jucător. Mai mult, Becali a ținut să puncteze că ardelenii au în lot atacanți mult mai valoroși decât ar fi Buș în echipa lui Petrescu. 

„Dăcă îmi pare rău dacă se duce Buș la CFR? Nu, tată! A, dacă îl voiam și eu, iar ei îl luau înaintea mea, atunci e altă problemă. Dar Buș a fost la mine și nu a rupt gura târgului. Să se ducă la CFR.

Nu plecase prin Coreea de Sud? De ce nu a rămas pe acolo? Nu îmi pare rău că se duce la CFR. Nu este peste niciun atacant din ce are în lot Dan Petrescu acum”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!