Stiri

Primele imagini cu noua afacere a lui Gigi Becali! Patronul FCSB, implicat în imobiliare: „Vom face sute de milioane de euro!”

Gigi Becali s-a decis să investească în imobiliare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 11:23
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 11:24

Patronul de la FCSB se implică în zona afacerilor imobiliare, iar pentru asta și-a făcut și o firmă, prin care își propune să vândă apartamente. Patronul și-a propus să vândă prima dată apartamentele construite în cartierul rezidențial al ginerelui său, Mihai Theodor Mincu, alături de fiica cea mare a finanțatorului, Teodora. 

Gigi Becali: „Vom face imobiliare de sute de milioane de euro!”

Cei doi construiesc un cartier rezidențial alcătuit din patru blocuri, care vor avea câte 98 de apartamente fiecare. Două dintre blocuri au termen de finalizare luna septembrie a anului viitor, în timp ce celelalte două vor fi gata în septembrie 2023. 

Primele imagini cu cartierul rezidențial MTM Pipera Residence au fost publicate pe contul de Facebook, arătând fotografii cu proiectul cartierului, iar economica.net a anunțat și prețurile la care ar putea fi achiziționate imobilele. Un apartament cu două camere pornește de la 82 000 de euro + TVA, în timp ce unul cu trei camere va costa de la 106 500 de euro + TVA. 

Gigi Becali a vorbit despre proiectul în care s-a implicat, dezvăluind că ambele fete ale sale sunt implicate în imobiliare. 

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea, ne vom extinde foarte mult. Vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut. E cerere multă, ofertă nu prea e. Am zis «Hai să ne apucăm să facem». Eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele. Răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă și că nu-i păcălește nimeni.

Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu vând cu 200 de euro mai puțin decât toți dezvoltatorii”, a declarat finanțatorul de la FCSB pentru sursa citată. 

Modifică setările cookies