Liga 1

FCSB, ofertă pentru unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din Liga 1! Suma oferită de Becali

Gigi Becali (63 de ani) continuă strategia prin care încearcă să aducă la FCSB cei mai valoroși tineri fotbaliști din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 19:36
Data actualizarii: Duminica 12 Decembrie 2021, 19:54

Patronul FCSB a pus ochii pe David Miculescu, fotbalistul de 20 de ani al celor de UTA Arad, care evoluează în banda dreaptă, însă poate juca și în centru.

MM Stoica a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă concretă de 500 de mii de euro pentru fotbalist, în vară, însă cei de la UTA au respins oferta fără să solicite o altă sumă din partea vicecampioanei.

„Am citit o declaraţie a lui Apostu, nu ştiu în ce calitate a vorbit, dar am citit declaraţia lui, că, probabil că e implicat la UTA, deşi el e agent... una e să aduci jucători şi alta e să vorbeşti în numele clubului.

Apostu a lăsat de înţeles că noi am făcut o ofertă de un milion, aşa reiese din declaraţia lui. 'Steaua (n.r. FCSB) a făcut o ofertă pentru Miculescu, dar UTA nu e dispusă să îl vândă pentru un milion de euro'.

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru David Miculescu, în vară. UTA a refuzat oferta, nu a cerut altă sumă. Atenţie, noi nu am contactat jucătorul, noi am făcut ofertă oficială clubului UTA, atât.

În iarnă, FCSB ar putea pregăti o nouă ofertă

Dacă în iarnă se va discuta din nou... e un jucător care ne interesează. Am făcut un live cu suporterii noştri, pe care au intrat vreo 3000 de suporteri, şi m-a întrebat un fan ce părere am de Miculescu.

Am spus, înainte de a avea el reuşitele din sezonul ăsta, şi am spus că David Miculescu e un jucător pe care îl cunosc foarte bine, pe care îl ştiu de la echipa naţională, care are un fizic care seamănă cu al lui Milinkovic-Savic.

După câteva luni s-a făcut oferta. Nu ştiu dacă merită mai mult de 500.00 de euro... nu s-ar putea mări oferta în această iarnă, sub nicio formă, Gigi când face o ofertă, a doua e mai mică”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

19 meciuri a jucat Miculescu pentru UTA Arad în acest sezon, timp în care a înscris 5 goluri. Jucătorul care evoluează pe poziția lui Florinel Coman este cotat la 400 000 de euro conform Transfermarkt, astfel că suma propusă de Gigi Becali depășește deja cota la care a fost analizat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies