Fotbal intern

Anamaria Prodan, amenințări către Becali după ce acesta ar fi spus că „trimite oameni să o omoare”

Anamaria Prodan îl amenință pe Gigi Becali cu pușcăria, după ce acesta ar fi amenințat-o cu moartea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 16:35
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 16:43

Frumoasa impresară avertizează că este pe punctul de a-i face plângere penală lui Becali la poliție, după ce ar fi primit de la acesta amenințări cu moartea.

Anamaria Prodan a explicat cum a ajuns relația dintre ea și Gigi Becali să se deterioreze atât de puternic în ultimii ani.

„Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu 'prietenii' acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, explică Anamaria Prodan.

Unde s-a rupt relația dintre Prodan și Becali

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Becali a apărut după ce verii Becali i-au preluat unii dintre cei mai valoroși jucători pe care îi avea sub semnătură.

„Pe Reghecampf poate îl păcălește, cum l-au păcălit foarte mulți, sau toți! El poate păcăli România, păcălim poporul cu televizorul. În schimb, toate maimuțărelile astea alea lui că mă distruge, că mă face, că mă bagă în pușcărie, că nu se lasă până nu mă bagă în pușcărie, că trimite după mine la Snagov să ne omoare, toate astea…

Mai stau, așa, puțin și mă duc frumos la Poliție, să le scriu (n.r. reclamații pentru amenințare), așa… Că nu poți să faci atât de multă mitocănie în oraș și să ameninți pe toate părțile și să vorbești cu toată lumea – mai este și înregistrat de câțiva prieteni comuni – și pe urmă să faci pe credinciosul”, a mai spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies