Liga 1

„Ne-am rugat de el, eu cu Stanciu și Chipciu!” Rădoi a mai trecut printr-o situație similară cu cea de la națională: „Tot a plecat!”

Mirel Rădoi (40 ani) ia în calcul posibilitatea de a părăsi banca tehnică a naționalei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:54
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:57

Selecționerul a declarat la finalul meciului cu Armenia că va pleca de pe banca naționalei după meciurile din luna noiembrie. Rădoi părea vehement în decizia sa, însă la ultima conferință de presă a lăsat să se înțeleagă că există și posibilitatea de a rămâne.

Atât oficialii Federației, cât și jucătorii naționalei au dezvăluit că au vorbit cu selecționerul României, pentru a-l convinge să își prelungească înțelegerea. Mirel Rădoi nu s-a aflat pentru prima dată într-o astfel de ipostază. 

Adi Popa: „Ne-am tot rugat de el, eu cu Stanciu și Chipciu!”

Adi Popa, fost jucător al FCSB-ului, s-a aflat sub comanda lui Mirel Rădoi în scurtul mandat al acestuia la gruparea roș-albastră. Fotbalistul a dezvăluit că a trecut printr-o situație similară cu actualul selecționer în 2015, când atât el, cât și Stanciu și Chipciu, aflați și ei atunci la FCSB, s-au rugat de el să nu părăsească echipa. 

„Am lucrat cu Mirel Rădoi, a fost o situație similară în 2015 cred, când eram la FCSB. Numai eu știu cât ne-am rugat de el, eu cu Stanciu și cu Chipciu. Am stat la mașina lui, ne-am tot rugat și ne-am tot rugat. 

S-a înduplecat și a mai stat o săptămână, apoi tot a plecat. De aceea, cred că nu rămâne nici acum la națională. Nici nu știm exact ce este acolo”, a dezvăluit Adi Popa pentru Digi Sport. 

Mirel Rădoi a fost antrenorul FCSB-ului din iunie 2015 până la finalul lunii noiembrie a aceluiași an. 29 de meciuri au jucat roș-albaștrii sub comanda sa, obținând 13 victorii, 7 remize și 9 înfrângeri. 

Modifică setările cookies