Nationala

Cine l-ar putea înlocui pe Rădoi? ”Două variante: performanță sau unul mai cuminte, care să-i asculte”

România va juca ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

Daniel Anghel
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 18:11

Cu două victorii, ”tricolorii” și-ar asigura prezența la barajul pentru calificarea la turneul final, unde vor întâlni echipe mult mai bine cotate. ”Va fi foarte greu”, este de părere Florin Prunea.

„Trebuie să câștigăm cele două jocuri, suntem echipa mai bună și trebuie să câștigăm. Va fi foarte greu, dar ăsta era și obiectivul nostru, când am văzut că am picat cu Germania. Pentru că Germania este, totuși, greu de depășit. Și după aceea, sigur, să avem și șansă. Depinde cu cine picăm la primul joc de baraj, că sunt două jocuri, depinde și unde jucăm”, a declarat Prunea, pentru www.sport.ro.

Prunea, despre viitorul selecționer: ”Două variante: performanță sau unul mai cuminte”

Mirel Rădoi a anunțat că va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său la echipa națională după aceste două meciuri. Fostul portar crede că acesta va pleca la finalul preliminariilor, așa cum a anunțat și după meciul cu Armenia. 

„Cred că el s-a decis deja, știe ce are de făcut. Depinde de FRF, dacă își dorește un antrenor care să construiască, și aici sunt Victor Pițurcă, Hagi, Dan Petrescu, antrenori care au construit, sau o soluție comodă, care să îi asculte, un antrenor cumințel. Două variante: performanță sau unul mai cuminte, care să-i asculte”, a mai spus Prunea, pentru www.sport.ro.

VIDEO | Urmărește conferința de presă a selecționerului Mirel Rădoi

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

Modifică setările cookies