Rădoi a mărturisit de ce nu l-a convocat pe Claudiu Keșeru: „Nu este un criteriu pentru un atacant!”

Selecționerul a motivat absența lui Claudiu Keșeru pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 11:10
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 11:28

Echipa națională este în fața a două meciuri cruciale pe care trebuie să le câștige pentru a-și asigura barajul de calificare la Campionatul Mondial din 2022. România le va întâlni pe Islanda, joi, de la 21:45, și Liechtenstein, duminică, de la 19:00, în direct la PRO TV și pe Voyo, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro. 

Mirel Rădoi se va baza în centrul atacului pe doi jucători care nu au izbutit să marcheze în această campanie de calificare a Campionatului Mondial. Iar selecționerul a motivat de ce nu l-a convocat pe Claudiu Keșeru pentru meciurile decisive cu Islanda și Liechtenstein.

Mă așteptam să fie astfel de întrebări. În momentul de față, toți cei de care vorbiți, plus Florin Andone și Louis Munteanu, sunt atacanți pe care noi îi urmărim.

Ne-am gândit că în perioada când FCSB a avut probleme, Keșeru nu s-a pregătit în efectiv complet. Am decis că de această dată să nu facă parte din lot, pentru că avea puține meciuri. Alibec a jucat si în meci de cupă europeană, chiar dacă a jucat 45 de minute. Dacă ne referim la faptul că Claudiu a înscris în Liga 1 și Alibec nu, acesta nu este un criteriu pentru un atacant pentru a fi convocat la echipa națională”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Islanda. 

De la revenirea la FCSB, în 8 meciuri disputate în Liga 1, Keșeru a marcat 4 goluri și a oferit două pase decisive, iar pentru echipa națională a încris de 13 ori în 47 de selecții.  

CITESTE SI
Modifică setările cookies