Nationala

”Sunt mai urât și mai sărac”! Mirel Rădoi a făcut show înainte de România - Islanda (joi, 21:45, PRO TV și Voyo)

România și Islanda se întâlnesc joi, 11 noiembrie, într-un meci transmis în direct de PRO TV și Voyo, de la 21:45.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:34
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 12:53

Calificarea la turneul de baraj pentru obținerea biletelor pentru Cupa Mondială din Qatar se joacă pe PRO TV. Mirel Rădou este gata să ducă echipa națională în smeifinalele turneului de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială ce se va juca peste un an.

Acesta a făcut spectacol la conferința de presă ce a precedat meciul. Întrebat ce diferențe sunt între Mirel Rădoi fotbalistul și Mirel Rădoi antrenorul, selecționerul a răspuns: ”Acum sunt mai urât, mai bătrân și mai sărac”.

De asemenea, Mirel Rădoi a vorbit și despre lipsa suporterilor. Acesta este de părere că, daca mallurile sunt deschise, ar trebui să fie permis și accesul pe arenele sportive, mai ales dacă acestea sunt în aer liber.

Mi se pare incredibil: ne vaccinăm ca să putem merge la mall în spațiu închis, dar nu suntem primiți pe stadioane, în spațiu deschis. Cred că cea mai bună campanie pentru vaccinare era ca oamenii să vină la acest meci. Nu înseamnă că eu sunt pentru vaccinare sau împotrivă, fiecare e liber să facă ce vrea. România, oamenii normali aveau nevoie să poată fi prezenți la un asemenea eveniment sportiv. Logic era ca echipa națională să dispute acest meci cu spectatori în tribune.

Stadionul Steaua a fost numit casa echipei naționale foarte mulți ani. Din punctul meu de vedere, aș prefera să mutăm echipa în fiecare oraș unde stadioanele o permit și primim aprobare de la UEFA. Ar fi bine să obișnuim oamenii din toate orașele să vină alături de echipă. Pentru mine, Ghencea chiar a fost casă”, a adăugat Rădoi.

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies