Nationala

Șumudică a oferit variantele pentru postul de selecționer în cazul plecării lui Rădoi 

Marius Șumudică a vorbit despre viitorul echipei naționale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 23:51
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 23:57

Pentru echipa națională urmează două meciuri cruciale. Tricolorii sunt nevoiți să câștige întâlnirile cu Islanda, joi, 21:45, și Liechtenstein, duminică, 19:00, în direct pe PRO TV și pe Voyo, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, pentru a termina pe locul doi în grupă. 

Însă, Mirel Rădoi a anunțat că va pleca de la cârma naționalei după aceste două meciuri și că nu va fi prezent în partidele din cadrul barajului de calificare la Campionatul Mondial 2022, în cazul în care România va obține locul doi în grupă. 

Marius Șumudică își dorește ca Mirel Rădoi să-și continuie proiectul la prima reprezentativă, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla, antrenorul lui Malatyaspor a oferit două variante pentru națională României.

Sunt alți antrenori înaintea mea care merită să fie la echipa națională, eu sunt deocamdată la Malatya, sper să îi salvez de la retrogradare. Singura echipă la care mă voi întoarce vreodată, dacă revenim în România este Rapidul. Nu se pune problema în momentul de față, e echipa pe care o iubesc, de care nu mă voi dezice. 

Mi-aș dori ca Rădoi să continue, a schimbat ceva, a adus un suflu nou. E filosofia lui de a ataca, de a face pressing indiferent de adversar. Dacă nu vrea să continue sunt antrenori pe care îi aveți, e Dan Petrescu, care are rezulate la CFR Cluj, e Hagi. Sunt antrenori care au rezultate și pot merge la națională, lăsați-l pe Șumudică mai la urmă, așa”, a declarat Marius Șumudică la digisport. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies