FOTO Steliano Filip, amenințat de fanii lui Dinamo! Mesajele jucătorului exclus din lot cu suporterii-acționari 

Dinamo steliano filip Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:04
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:14

Demiterea lui Mircea Rednic de pe banca tehnică a lui Dinamo i-a înfuriat pe fanii roș-albilor.

Deși s-a scris că Iuliu Mureșan urmează să plece de la Dinamo, lucrurile au căpătat o turnură neașteptată, iar cel demis a fost antrenorul Mircea Rednic. Decizia a fost anunțată de administratorul special al clubului, printr-un comunicat postat pe contul de Facebook oficial. 

Mureșan și Rednic au împărtășit păreri diferite cu privire la excluderea din lot a lui Steliano Felip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani). Oficialul lui Dinamo considera că cei doi sunt jucători cu experiență, care pot ajuta gruparea din Ștefan cel Mare să se salveze de la retrogradare. Însă „Puriul” nu a ținut cont de părerea directorului special și nu i-a mai primit pe Filip și Matei la antrenamente. 

Imediat după ce clubul a anunțat despărțirea oficială de Rednic, suporterii l-au contactat pe Steliano Filip și i-au reproșat că a influențat decizia conducerii. Fundașul stânga nu s-a lăsat tras la răspundere de către fani și le-a răspuns că rezultatele nu au fost de partea lui Rednic. 

„Fan Dinamo: Ați reușit până la urmă. Ești fericit?

Steliano Filip: A avut rezultate și nu știu eu?

Fan Dinamo: Cu cine să ai rezultate? Nu rămâne așa”, este conversația între un suporter și Steliano Filip de pe Instagram. 

În al cincilea mandat la Dinamo, Rednic a bifat 12 meciuri, în care a înregistrat o victorie, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri. Astfel, clubul din Ștefan cel Mare termină anul 2021 pe locul 15, penultimul în Liga 1, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Clasamentul Ligii 1 

sursă foto: viata_de_caine11

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!