Flavius Stoican Dinamo fani dinamovisti Superliga

VIDEO „Ești cel mai prost!” Flavius Stoican, umilit de suporteri la ultima experiență pe banca lui Dinamo

Dinamo a anunțat că se desparte de Mircea Rednic (59 de ani), iar locul său banca tehnică va fi luat de Flavius Stoican (45 de ani).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:48
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:27

Potrivit informațiilor oferite chiar de oficialii lui Dinamo, Stoican va fi oficial antrenorul „câinilor roșii” chiar de mâine.

Stoican nu este la prima experiență  pe banca lui Dinamo. Acesta a mai pregătit clubul din „Groapă” în două rânduri.

Prima oară a semnat cu Dinamo în septembrie 2013 și a rezistat până în noiembrie 2014, strângând 48 de meciuri pe banca „roș-albilor”, cu o medie de 1.83 puncte câștigate pe meci. Al doilea mandat al lui Stoican în „Groapă” a durat puțin peste două luni de zile timp în care Dinamo a disputat zece meciuri și s-a impus în doar două dintre acestea.

Stoican, umilit de suporterii dinamoviști

A doua experiență a lui Stoican la Dinamo a săpat o prăpastie adâncă între acesta și suporteri, care l-au contestat în termeni duri la meciul Dinamo - CFR Cluj, scor 1-1, din etapa 28 a sezonului 2014/2015.

„Stoicane, pleacă, lasă-ne! Pentru că... ești cel mai prost, Flavius Stoican, ești cel mai prost”, au scandat atunci minute în șir suporterii dinamoviști.

Era doar al treilea meci al lui Stoican pe banca lui Dinamo. Din acel moment „câinii” au mai disputat șapte meciuri (reușind să câștige două), până ca antrenorul ajuns acum la 45 de ani să fie demis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!