Răspunsul lui Torje după ce s-a zvonit că va pleca de la Dinamo! Jucătorul și-a dezvăluit salariul 

Gabriel Torje Dinamo Superliga Gabi Torje
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 12:42
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 12:47

Gabriel Torje a lămurit situația sa de la Dinamo. 

După 18 etape din Liga 1, Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 9 puncte acumulate. Iar la această situație dificilă, s-au adăugat și conflictele lui Mircea Rednic cu Steliano Filip (27 ani) și Cosmin Matei (30 ani), ambii fiind excluși din lot de antrenorul „câinilor”. 

Însă, marți a circulat informația că Gabriel Torje s-ar fi săturat de situația încordată de la Dinamo și că ar dori să plece din Ștefan cel Mare. Doar că mijlocașul de bandă susține că nu o poate părăsi pe Dinamo în acest moment dificil și precizează că încasează doar 3.000 de euro lunar.  

  • Gabi Torje

„Vreau să începe prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu.

Din nou mă văd nevoit să spun că nu este adevărat ce apare prin presă. 

Înainte de a scrie un articol, profesionist și corect din partea autorului ar fi să se informeze sau să mă sune direct pe mine pentru a fi sigur că nu greșește și nu oferă lucruri neadevărate atât publicului site-ului, cât și suporterilor lui Dinamo.

În primul rând eu am primit ambele salarii, iar salariul meu nu este cel scris în articol. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment”, a postat Gabriel Torje pe contul oficial de Facebook. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!