Liga 1

Schimbarea la față! Mario Nicolae, fostul director sportiv al lui Dinamo, s-a dedicat bisericii. Cum a fost surprins

Mario Nicolae a plecat de la Dinamo la finalul sezonului precedent, când i-a expirat contractul, iar acum s-a detașat de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 19:21
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 19:30

Fostul director sportiv al grupării din ”Ștefan cel Mare” s-a dedicat bisericii. ”Am devenit creștin ortodox practicant”, recunoștea Nicolae, anul trecut. Acesta a fost surprins împărțind iconițe la Hramul Sfântului Nicolae.

Mario Nicolae a fost timp de un sezon director sportiv la Dinamo, timp în care a reușit să aducă mai multe contracte de sponsorizare la club, inclusiv cele pentru renovarea bazei de la Săftica. După venirea lui Iuliu Mureșan, acesta a dispărut din cadrul clubului.

  • Mario Nicolae

Mario Nicolae: ”Mereu am avut o dragoste față de biserică”

„Să ironizeze în continuare (n.r. – cei care au râs de înfăţişarea sa). Am devenit creștin ortodox practicant. Așa cum trebuia să fiu dintotdeauna. Mereu am avut o astfel de latură, o dragoste față de biserică, de preoți și de cântece bisericești.

Dar eram ca o oaie rătăcită. Sunt un creștin practicant, vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxiei. Asta mi-a adus liniștea în ultimii ani. Să-l am pe Dumnezeu în viața mea este cel mai bun lucru care mi se poate întâmpla. De aceea am și o liniște când sunt atacat. 

Nu mă deranjează că se fac glume, că se spune că am față de preot. Ăsta e un complex al românilor. Despre Sergio Ramos am spune că e un călugăr?”, spunea Mario Nicolae, pentru GSP.

Modifică setările cookies