VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, tranșant în duelul pentru postul de selecționer: „Atât au! El s-a văzut că are pricepere!”

Federația Română de Fotbal continuă căutările pentru postul de selecționer al naționalei României. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 00:18
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 00:29

Refuzați de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, federalii au alcătuit o listă cu posibili selecționeri, favoriți să preia postul lăsat liber de Mirel Rădoi. Deși se vehiculează mai multe nume precum Liviu Ciobotariu, Emil Săndoi, Victor Pițurcă sau chiar Laurențiu Reghecampf și Adrian Ursea, 'finaliștii' ar fi Edward Iordănescu și Adrian Mutu. 

Fostul antrenor de la FCSB are ca alibi experiența sa, mai ales că a câștigat titlul alături de CFR Cluj în sezonul trecut, însă Adrian Mutu ar fi varianta mai accesibilă, mai ales datorită faptului că a fost selecționerul naționalei de tineret. 

Gigi Becali, tranșant în duelul pentru postul de selecționer

Patronul FCSB-ului a vorbit pentru PRO TV și www.sport.ro despre postul de selecționer și posibilele alegeri ale Federației. Întrebat despre posibilitatea ca Mutu să fie ales, Gigi Becali a reacționat sincer, punând în balanță argumentele pentru care el sau Iordănescu jr. ar fi alegeri bune. 

„Normal nici nu avea pe cine să pună, pe cine era să pună? Nu avea pe cine! Pai, atât au, Edi sau Mutu, atât au. 

Edi care a demonstrat pe la CFR Cluj și Mutu care nu a demonstrat, dar s-a văzut că are pricepere, echipele unde a fost au jucat fotbal”, a declarat Gigi Becali pentru PRO TV și www.sport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!