Liga 1

Anamaria Prodan, despre ”pierderea” lui Ianis Stoica: ”Are clauze mai mari decât Man!” 

Ianis Stoica își dorește să rupă contractul cu Anamaria Prodan și să fie impresariat de frații Becali.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 20:05
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 20:22

Perla ”FCSB”-ului este urmărită de mai multe echipe importante din toată Europa, principalele fiind Galatasaray și Arsenal. Astfel, interesul pentru acesta este mare, chiar și în rândul agenților de jucători.

Ianis Stoica se gândește să rupă contractul cu Anamaria Prodan, deoarece este de părere că frații Becali au un impact mai mare și îi pot asigura un transfer mai bun. Anamaria Prodan a vorbit despre clauzele prin care acesta se poate despărți de ea, spunând că ”este milionar”, dacă și-ar permite să achite acele sume.

”Nu am niciun fel de problemă. Sunt obişnuită cu circul lui Gigi Becali. Atât poate! Ianis are semnat cu noi un contract beton, a încasat nişte bani şi, dacă aşa a înţeles să se comporte şi să mă respecte, înseamnă că atât poate şi jucătorul.

Eu am însă mesaje de la el şi de la tatăl lui, în care infirmă clar că ar fi semnat ceva cu Giovanni. Oricum, Ianis are trecute nişte clauze de despăgubire mult mai mari decât la Man, pentru că atunci lucram mai soft.

Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă. Dacă de Man se mai auzise prin liga secundă, de Ianis habar n-avea nimeni. L-am adus la FCSB de printr-o ligă anonimă de juniori din Germania.

Eu am crezut mereu că jucătorii au înţeles cum i-am ajutat în toată viaţa mea, nu i-am păcălit niciodată, nu le-am greşit contractele, dar dacă respectul faţă de nişte angajamente nu există, atunci vom aplica la milimetru toate prevederile din documente.

Poate că sunt unii jucători milionari, care-şi permit să achite nişte clauze. Dar sunt mulţi care nu intră în această categorie şi preferă să nu încalce nişte acte pe care şi le-au asumat prin semnătură. Dacă se va adeveri că lucrurile stau aşa, e mai bine că se întâmplă la început anumite lucruri, fiindcă-ţi dai seama de puterea mentală a jucătorilor. Realizezi cu cine ai de-a face”, a spus Anamaria Prodan, la digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies