„Generalul”, scos la apel de Gigi Becali! Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

Gigi Becali edi iordanescu FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:34

FCSB nu joacă fotbalul dorit de Becali, iar patronul vicecampioanei pare dispus să plătească oricând toate clauzele din contractul lui Edi Iordănescu pentru a prelua controlul la echipă.

Ca să renunțe la Edi Iordănescu, Gigi Becali ar trebui să-i achite acestuia suma de 500 de mii de euro.

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului său și spune că FCSB nu a ajuns să joace fotbalul dorit de Becali, deoarece echipa a fost afectată de multiple accidentări în rândul jucătorilor, dar și de focarul de coronavirus care a fost la club.

„Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că vărs.

Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali. A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0.

În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat. În condițiile în care ai mulți jucători accidentații, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

”Se face de tot râsul”. Edi Iordănescu, ”apărat” de un fost jucător de la FCSB, după declarațiile date de Becali

Gigi Becali nu a rezistat prea mult timp după instalarea lui Edi Iordănescu la echipă. Patronul celor de la FCSB a spus public că nu este mulțumit de jocul echipei sale.

Dorin Goian, fost jucător în Ghencea, a ”taxat” declarațiile date de Becali și crede că acesta ar trebui să meargă în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, antrenorul care a cucerit titlul în sezonul precedent cu CFR Cluj. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!