Gigi Becali edi iordanescu FCSB Superliga

„Generalul”, scos la apel de Gigi Becali! Ce l-a nemulțumit pe patronul FCSB

FCSB nu joacă fotbalul dorit de Becali, iar patronul vicecampioanei pare dispus să plătească oricând toate clauzele din contractul lui Edi Iordănescu pentru a prelua controlul la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Sambata 13 Noiembrie 2021, 09:34

Ca să renunțe la Edi Iordănescu, Gigi Becali ar trebui să-i achite acestuia suma de 500 de mii de euro.

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului său și spune că FCSB nu a ajuns să joace fotbalul dorit de Becali, deoarece echipa a fost afectată de multiple accidentări în rândul jucătorilor, dar și de focarul de coronavirus care a fost la club.

„Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că vărs.

Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali. A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0.

În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat. În condițiile în care ai mulți jucători accidentații, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă”, a spus Anghel Iordănescu, potrivit Digi Sport.

”Se face de tot râsul”. Edi Iordănescu, ”apărat” de un fost jucător de la FCSB, după declarațiile date de Becali

Gigi Becali nu a rezistat prea mult timp după instalarea lui Edi Iordănescu la echipă. Patronul celor de la FCSB a spus public că nu este mulțumit de jocul echipei sale.

Dorin Goian, fost jucător în Ghencea, a ”taxat” declarațiile date de Becali și crede că acesta ar trebui să meargă în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, antrenorul care a cucerit titlul în sezonul precedent cu CFR Cluj. (Mai multe detalii AICI!)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies