”Se face de tot râsul”. Edi Iordănescu, ”apărat” de un fost jucător de la FCSB, după declarațiile date de Becali

Gigi Becali nu a rezistat prea mult timp după instalarea lui Edi Iordănescu la echipă. Patronul celor de la FCSB a spus public că nu este mulțumit de jocul echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:36
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:10

Dorin Goian, fost jucător în Ghencea, a ”taxat” declarațiile date de Becali și crede că acesta ar trebui să meargă în continuare pe mâna lui Edi Iordănescu, antrenorul care a cucerit titlul în sezonul precedent cu CFR Cluj.

"Există și o stare de neliniște, pentru că sunt jucători care vor să progreseze și care vor să facă un campionat bun, apoi să se transfere la echipe importante.

Becali, sfătuit să aibă încredere în Edi Iordănescu

Și numai un antrenor bun și care are rezultate poate face asta și ei așa pot progresa, să aibă rezultate echipa și să joace în Europa. Numai așa te poți transfera în Europa, iar șansele să se transfere sunt mult mai mari.

Se face de tot râsul. Dar să aștepte să joace echipa în Champions League, pentru că va încasa și el bani și va fi mulțumit, asta trebuie să primeze. Trebuie să câștige campionatul, pentru că nu a mai făcut-o de mulți ani", a spus Dorin Goian, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Becali a lăsat de înțeles că nu va fi ținut departe de clauza de reziliere din contractul lui Edi Iordănescu, în valoare de jumătate de milion de euro, iar dacă nu va fi mulțumit de jocul echipei, este dispus să rupă înțelegerea cu antrenorul.

”Fac ceva pe contractul ăla! Mi-a ajutat Dumnezeu, am bani, 500.000 de euro la mine nu contează. Ce, țin eu de clauze, îmi închide mie gura un contract vreodată? Eu spun ce văd și cu asta basta.

L-am făcut și gata, ce mare lucru? Nici nu am citit contractul. A pus el acolo niște tâmpenii. Dacă nu mai am încredere în el plătesc jumătate de milion și gata!”, a spus Becali, la DigiSport.

Modifică setările cookies