Marius Sumudica Constantin Budescu FCSB Yeni Malatyaspor Superliga Marius Șumudică

Marius Șumudică vrea să aducă un jucător de la FCSB la Malatyaspor: ”Mă interesează”

Constantin Budescu ar putea pleca de la FCSB în vară. Patronul Gigi Becali este hotărât să nu-i prelungească actualul contract, scadent în vară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 23:05
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 23:08

Becali nu a fost mulțumit de evoluțiile celui poreclit ”Artistul”, iar acesta ar putea deveni liber de contract la finalul acestui sezon. Marius Șumudică este tentat să-l ia în Turcia, la echipa sa, Yeni Malatyaspor.

„Budescu este un jucător care mă interesează, am colaborat foarte bine cu el, dar l-aș lua fără nicio sumă de transfer, pentru că nu suntem capabili să plătim.

Eu am făcut performanțe cu el și, dacă am făcut performanță cu el și el m-a ajutat într-un moment greu, atunci trebuie să îl ajut și eu într-un moment greu. Și aș face din tot sufletul acest lucru", a spus Marius Șumudică.

Gigi Becali: ”Budescu o să plece în vară”

”Budescu o să plece la vară, vedem cine mai pleacă, scăpăm de salarii mari. Vedem ce bani mai luăm după Moruțan, să ne ajungă să nu mai dau bani de la mine. Nu e vorba de Budescu aici, mă refer la cheltuieli”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!