Liga 1

„La revedere!” Gigi Becali nu-l mai vrea la echipă și îl pune pe lista de transferuri. Ce l-a supărat pe patronul FCSB

Gigi Becali încalcă înțelegerea cu Edi Iordănescu și își critică din nou public fotbaliștii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 17:03

Gigi Becali este supărat că FCSB nu joacă fotbalul spectaculos pe care l-a dorit el, motiv pentru care a început să critice public echipa, după o pauză de trei luni de zile, în ciuda faptului că a semnat un contract cu Edi Iordănescu care îi interzice asta.

Egalul cu FC Volunatari din ultima etapă a turului Ligii 1, scor 0-0, l-a scos din sărite pe Gigi Becali, care nu mai pare dispus să accepte un nou pas greșit din partea echipei sale.

Cel mai deranjat, patronul s-a arătat de prestațiile lui Constantin Budescu. „Artistul” a fost adus la echipă pentru a pune umărul la jocul spectaculos pe care FCSB-ul ar fi trebuit să-l joace odată cu aducerea lui Edi Iordănescu pe bancă.

Becali: „Budescu mai are trei-patru luni de contract și gata, la revedere”

Chinuit de accidentări, mușcat de păianjen, Budescu a jucat foarte puțin pentru FCSB de la sosire, iar atunci când a făcut-o nu a impresionat prea mult, motiv pentru care Gigi Becali a anunțat deja că în vară mijlocașul se va despărți de trupa „roș-albastră”.

„N-am spus că sunt nemulțumit de Edi. Nemulțumirea a venit de la faptul că l-a schimbat pe Budescu în minutul 67, că eu îl schimbam la pauză.

Edi nici nu l-a vrut pe Budescu. Doar eu l-am vrut. Edi mi-a spus 'patroane, o să am probleme cu el'. Bine, Budescu mai are trei-patru luni de contract și gata, la revedere”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Budescu, evoluții slabe în tricoul lui FCSB

Șapte partide a jucat Constantin Budescu pentru FCSB în acest sezon și a reușit să marcheze un singur gol.

Constantin Budescu a semnat cu FCSB în luna septembrie a acestui an și are contract cu clubul lui Becali până la finale acestui sezon.

Modifică setările cookies