Liga 1

Becali îl dă afară pe Budescu, dar îi face două bucurii lui Iordănescu! Cei doi fotbaliști care pot ajunge gratis la FCSB

FCSB poate da două lovituri pe piața transferurilor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 08:41
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 08:43

Gaz Metan Mediaș are probleme financiare, iar Ilie Poenaru s-ar putea trezi fără doi oameni de bază. Ronaldo Deaconu și Yuri Matias ar putea face pasul către FCSB, în această vară. Mai mult, Gigi Becali ar putea face economie.

Cei doi fotbaliști ar putea rămâne liberi de contract dacă vor însuma trei restanțe salariale. Astfel, Prosport scrie că cei doi pot semna gratis cu FCSB, în iarnă. Mai mult, sursa citată spune că jucătorii au patru luni de restanțe, astfel că visul lui Becali poate deveni realitate.

ANAF a depus o cerere la Curtea de Apel prin care cere reintrarea echipei în insolvență. În esență, se contestă ieșirea din insolvență a echipei din iulie 2020, asta pentru că în perioada insolvenței au fost acumulate datorii ce nu au fost achitate.

Procesul se va judeca pe 7 decembrie, iar cel mai probabil jucătorii vor rămâne fără salarii până la acel moment.

Budescu, făcut praf de Gigi Becali

Budescu a ajuns la FCSB în septembrie, după ce a așteptat toată pauza competițională să prindă un transfer în zona arabă. Nu a reușit, iar transferul lui la FCSB a fost prezentat ca o reușită de senzație.

Gigi Becali este supărat pe stilul lui Budescu. Patronul FCSB-ului consideră că Budescu nu este un jucător de echipă, ci mai mult un fotbalust care caută să impresioneze prin execuții de rafinament.

"Niciodată nu am avut așa echipă slabă ca acum. Nu mai iau nimic. Budescu o să plece la vară, vedem ce salarii mai scădem, bani ce luăm de pe Moruțan, să ne ajungă, să nu mai dau bani de la mine. Dacă așa trebuie să facem, vine, ia salariu, el comandă toate și nu răspunde nimic. 

Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el. Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de extrerioare, îl iau primul și îi dau 100 000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: 'Vai, ce exterior!' Ce exterior?", a declarat Gigi Becali, luni dimineață, la Pro X

Budescu a marcat un singur gol de la venirea la FCSB. Acesta a înscris în victoria cu Chindia Târgoviște, în prelungiri, de la 11 metri.

Modifică setările cookies