Nationala

„Mereu făcea asta!” Florin Niță, lăudat de un fost coleg de la FCSB

România - Islanda, LIVE BLOG de la 21:45, în direct pe PRO TV și VOYO. Florin Niță (34 de ani), titularul din poarta naționalei, lăudat de Adi Popa (33 de ani), fostul său coleg de la FCSB și Concordia Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:12
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 18:17

Adi Popa spune că portarul Niță era un monument de profesionalism în perioada în care cei doi au lucrat împreună la FCSB.

„Florin e un exemplu la tot ce înseamnă să muncești și să culegi răsplata după un timp. El când a venit în vremea aia la... ne numeam Steaua pe atunci, a stat un an, doi ani și abia după a ajuns numărul 1. A rămas la fel de serios chiar dacă știa că e al doilea portar sau chiar al treilea portar din lot. Tot timpul a fost la fel, îl cunosc din 2010.

Venea mereu primul, de multe ori nu erau doamnele să ne deschidă vestiarul (râde). Lua el cheia și deschidea vestiarul. Pleca ultimul! Rămânea până trăgea și ultimul junior la poartă, după antrenament. Am colegi doi ani și la Concordia Chiajna, mereu a fost foarte serios. Forin a muncit foarte, foarte mult”, a spus Adi Popa, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Niță, potrivit transfermarkt.com. Portarul lui Sparta Prague a debutat în septembrie 2017 în tricou naționalei și a disputat până acum 11 meciuri pentru România.

Programul naționalei în preliminariile CM 2022

11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)

14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Modifică setările cookies