„Foarte ciudat!” Decizia care l-a contrariat pe Toni Petrea înaintea meciului cu Universitatea Craiova

Toni Petrea FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 18:59
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 19:02

FCSB se va deplasa la Craiova pentru duelul din etapa a șaptesprezecea a Ligii 1, unde o va întâlni pe Universitatea, duminică, de la ora 20:15.

Inițial meciu trebuia să înceapă la ora 20:30, însă oficialii Craiovei au solicitat ca startul meciului să fie mutat la 20:15, întrucât suporterii care vin la meci să poată urmări măcar prima repriză.

Solicitarea oltenilor a venit după ce MTS a anunțat redeschiderea stadioanelor pentru suporteri, însă doar până la ora 21:00.

Toni Petrea consideră că decizia este una extrem de ciudată și susține că organizatorilor le va fi extrem de greu să scoată supoterii din tribune odată ce le-a permis accesul.

„Foarte ciudat! Mi se pare aiurea! Nu cred că se va putea... sincer, nu cred că se va întâmpla așa ceva. N-ai cum să dai oamenii ăia afară. Îi iei cu forța? Mai bine nu-i mai primești deloc. Să-i lase să stea, să-și susțină echipa. Să-i scoți după 30 de minute mi se pare anormal. Soluția ar fi să modifice ora, pentru că meciul de fotbal fără spectatori n-are aceeași intensitate, aceeași spectaculozitate și cred că suporterii merită să fie pe stadioane”, a spus Toni Petrea la conferința de presă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!