EXCLUSIV „De unde până unde decid jucătorii?!” Reacție dură a fostului antrenor de la Dinamo: „Poftiți afară!”

Situația de la Dinamo continuă să fie una critică!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 23:42
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 23:48

Clubul din Ștefan cel Mare nu a mai câștigat un meci din luna august și se află pe ultimul loc în clasament după victoria obținută de Academica Clinceni în meciul cu FCU Craiova, 2-1. Situația este departe de a fi una bună, iar în ultimul timp au existat multe tensiuni în cadrul echipei. 

Motivul tensiunilor recente a plecat de la scandalul dintre antrenorul Mircea Rednic și jucătorii importanți din vestiar. Tehnicianul a decis să îi trimită pe rând, pe Sorescu, Filip sau Matei să se antreneze separat, după ce fotbaliștii au intrat în conflict cu el. 

Ioan Andone, șocat de situația de la Dinamo

Fostul antrenor al 'câinilor' și fost președinte la FC Voluntari, Ioan Andone, a vorbit în exclusivitate cu www.sport.ro și PRO TV despre situația în care se află Dinamo, arătându-se indignat în special de ultimele meciuri. 

„Niciodată nu mă gândeam la patru luni fără victorie, credeți-mă, nu mă gândeam. Mai ales ultimul meci a fost horror, să ai 7-8 ocazii și să pierzi dintr-un corner”, a declarat Ioan Andone pentru www.sport.ro și PRO TV. 

Întrebat despre zvonurile apărute recent, după ce Iuliu Mureșan și Mircea Rednic au fost contestați, și s-a scris despre o posibilă plecare a acestora de la club, Andone a răspuns sincer: „Ei trebuie să rămână împreună, pentru că și Iuliu Mureșan nu venea de la Cluj dacă nu voia binele lui Dinamo, la fel ca Mircea Rednic. Nu putea să stea acasă? Trebuia să se ducă la stres?”

„De unde până unde decid jucătorii?! Nu vrea antrenorul cu voi, pofiți afară!”

Andone a comentat și vestea că jucătorii au cerut ca Mircea Rednic să plece de la echipă, fiind extrem de vehement în reacția sa, punctând că nu ar trebui ca fotbaliștii să ceară plecarea unui antrenor. Mai mult, fostul antrenor al lui Dinamo a sugerat ca cei care îl contestă pe Rednic să fie cei care părăsesc clubul, părere pe care și-a exprimat-o și Claudiu Vaișcovici (59 ani), fost atacant important la Dinamo.

„De unde până unde jucătorii decid la un club? De unde până unde? Numai că discuția asta a ieșit la iveală, înseamnă că ceva nu e în regulă acolo.

Unde s-a mai pomenit ca jucătorii să spună: 'Nu vrem cu antrenorul ăsta'? Păi dar nu vrea antrenorul cu voi, pofțiti afară!”, a adăugat fostul antrenor al 'câinilor'. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!