Dinamo Liga 1

S-a stabilit viitorul lui Dinamo! Ce s-a discutat la sedința de miercuri seară din Ștefan cel Mare

Dinamo este în colaps financiar și sportiv.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 21:19
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 21:34

Fostul gigant al fotbalului românesc nu se regăsește în ultimii ani. Dinamo are probleme din ce în ce mai mari, iar soarta clubului pare că atârnă de un fir de ață. Clubul este în insolvență.

Mircea Rednic se află în conflict cu Steliano Filip și Deian Sorescu, iar fanii au cerut demiterea tehnicianului. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al echipei, spune că s-a discutat despre viitorul lui Rednic, la ședința fuger de miercuri seară, însă nu s-a ajuns la un răspuns.

Am convocat ședința respectivă în ideea de a discuta cu persoanele care sunt foarte aproape de Dinamo și despre a vorbi despre provocările sportive și financiare. Evident că am discutat despre relațiile dintre jucători, cu antrenorul. Vă dați seama că sunt niște lucruri pe care nu vi le pot împărtăși. Nu s-a pus nicio secundă problema înlocuirii lui Mircea Rednic. Eu nu cred că nu există niciun fel de probleme între Mureșan și Rednic.

Chiar nu pot să vă spun. Ați văzut, concluzia ședinței a fost să strângem rândurile și să încercăm să facem front comun. Dincolo de părerile pe care le am eu, am încercat să împărțim lucrurile între administrativ și sportiv”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Zăvăleanu a vorbit și despre lotul echipei, spunând că acesta va fi micșorat la 15 jucători.

Vom reduce lotul la 25 de jucători. Acum sunt în jur de 40. Rednic are un buget în care va trebui să îi cuprindă pe cei 25 de jucători. Cei care au venit după deschiderea procedurii, au clauză unilaterală de desfacere. Pentru cei tineri, preferăm să îi împrumutăm. Sper să nu plece prea mulți jucători efectiv, ci să fie în continuare în curtea lui Dinamo, dar împrumutați. La Filip putem renunța doar cu acordul său.

Totuși, nu s-a discutat încă despre jucătorii care vor pleca de la Dinamo, iar principalul motiv a fost evitarea eventualelor neînțelegeri care ar putea apărea înaintea ultimelor trei meciuri din acest an.

Nu au existat discuții la modul concret asupra jucătorilor care urmează să plece pentru că nu este profitabil să discutăm înaintea ultimelor trei meciuri. Nu am discutat nominal. E evident că lotul este supradimensionat și că sunt unii jucători cu care Rednic nu se împacă, dar nu am discutat nominal despre jucătorii care urmează să plece pentru a evita orice fel de supărari înaintea celor trei meciuri”, a adăugat Răzvan Zăvăleanu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies