„De ce nu tragi? Te ține cineva?” Ilie Poenaru a dezvăluit cum l-a motivat pe Deaconu înaintea meciului cu Dinamo

Ronaldo Deaconu Gaz Metan Medias ilie poenaru Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:53
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 22:59

Gaz Metan Mediaș a câștigat meciul cu Dinamo, 2-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. 

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, 2-1, în etapa a 12-a a Ligii 1. Golurile medieșenilor au fost marcate de Ronaldo Deaconu. Mijlocașul lui Ilie Poenaru a reușit, în decurs de un minut, două „bijuterii” de la 30 de metri. 

Antrenorul Gazului a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Deaconu la antrenamentul premergător meciului cu Dinamo și cum l-a impulsionat să șuteze de la distanță.

Poenaru: „I-am spus să nu trebuie să aibă răbdare, doar să tragă la poartă”

Trebuie felicitat Roni, pentru că îl așteptam de mult. I-am spus că trebuie să aibă răbdare, să nu facă nimic, doar să tragă la poartă.

Chiar ieri am avut o discuție mai bărbătească cu el la antrenamente, l-am întrebat ce făcea campionatul trecut, cand nu avea soluții. A zis că trăgea la poartă. „Si de ce nu tragi și acum?” Ca are un stang... . „Te opreste cineva?”, „Vă promit că o să trag la meciul ăsta!”. Și a tras bine. 

E o victorie de moral, de încredere. Ei încă nu au ajuns la nivelul să creadă că sunt în stare de foarte multe lucruri bune, trebuie felicitați pentru joc, au avut atitudine, au știut să sufere șă să se sacrifice. Așa trebuie să arătăm.

Am avut timp să ne axăm mai mult pe faza ofensivă pe această perioadă de întrerupere. Trebuie să marcăm mai multe goluri și să urcăm în clasament. Eu cred că locul lor este mai sus în clasament”, a declarat Ilie Poenaru la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!