Liga 1

Dinamovistii ameninta: "Nu vom mai accepta astfel de situatii". Andone poate scoate echipa de pe teren daca va mai fi dezavantajata si iese la atac: "Deaconu rezolva tot"

Dezavantajati in meciul de la Botosani, pierdut cu 1-2, dinamovistii nu au trecut insa peste momentul din weekend. Ioan Andone spune ca situatia de la ultimul meci nu se poate repeta. Daca se va intampla, s-ar putea ajunge chiar la retragerea echipei de pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2016, 19:52
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2016, 20:01

Ioan Andone a lansat un atac la adresa vicepresedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, despre care spune ca "se ocupa de tot".

Antrenorul dinamovist a preluat si el din discursul patronului Negoita si spune ca s-ar putea ajunge chiar la parasirea terenului daca echipa sa va mai fi dezavantajata de arbitraje.

De asemenea, Andone a spus ca nu il intereseaza spusele lui Mihai Stoica, cel care a acuzat si el: "Si Steaua a fost dezavantajata".

"Vom vedea in etapele urmatoare. Daca se intampla la fel trebuie sa ne retragem. Scoti echipa de pe teren, pierzi cu 0-3, dar asta este. Trebuie facut ceva. La prima greseala asta trebuie facut", a declarat Andone la Digi Sport.

"Fiecare isi apara clubul, dar pe mine nu ma intereseaza. Eu trebuia sa am sapte sau opt puncte mai mult, asta stiu. Am auzit si eu zvonuri, ca se ocupa Deaconu si totul e rezolvat, ca Vassaras nu stie nimic. Nu am de unde sa stiu daca sunt reale, dar ceva se intampla. Daca nu am dovezi, nu pot vorbi", au fost cuvintele antrenorului din "Stefan cel Mare".

CITESTE SI

Modifică setările cookies