Mihai Stoica FCSB Gigi Becali ilie stan Transfer Superliga

MM Stoica a reactionat dupa acuzatiile lui Ilie Stan! "De-asta n-a fost trecut pe lista!" Ce a spus despre transferurile lui Mamut si Deaconu

Ilie Stan a dezvaluit recent ca nu a fost lasat as intre la unul dintre meciurile FCSB-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2021, 11:06
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2021, 11:09

Fostul antrenor al ros-albastrilor a spus ca are 'interzis' la partidele celor de la FCSB, considerand ca totul se intampla din cauza unui conflict mai vechi cu Gigi Becali. Detalii AICI

Managerul general al ros-albastrilor a reactionat dupa acea declaratie a lui Ilie Stan. Mihai Stoica a spus ca nu se pune problema ca fostului tehnician sa nu i se permita accesul la meciuri, situatia cu care s-a confruntat fiind cauzata de restrictiile impuse de pandemia de coronavirus.

"Ilie Stan nu va fi interzis niciodata la meciurile noastre. El n-a putut fi trecut pe lista la un meci din cauza faptului ca protocolul meciurilor pe timp de pandemie n-a permis asta. Iar noi, spre deosebire de altii, chiar am respectat Ad Litteram acest protocol", a scris MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

In plus, managerul ros-albastrilor a comentat si zvonurile privind transferurile lui Mamut si Deaconu: "Gigi n-a prezentat nicio lista Craiovei ca sa-si aleaga un jucator la schimb cu Mamut. Ronaldo Deaconu, pe care-l felicit pt sezonul recent incheiat, n-a primit nicio oferta din partea FCSB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies