Octavian Popescu FCSB Victor Becali Superliga

„Dacă vine o astfel de ofertă, se va negocia!” Dezvăluiri despre viitorul lui Octavian Popescu 

Tinerii de la FCSB continuă să atragă atenția, iar Gigi Becali visează să obțină sume importante în schimbul lor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:47
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 20:50

Unul dintre jucătorii care au impresionat, în special în sezonul trecut, la debut, este Octavian Popescu. Fotbalistul de doar 18 ani s-a făcut remarcat cu prestațiile sale, iar patronul Gigi Becali a avut doar cuvinte mari la adresa sa. 

Finanțatorul FCSB-ului l-a lăudat pe Tavi Popescu de fiecare dată când a avut ocazia, iar într-un exces de zel, a spus că tânărul jucător ar putea ajunge să coste și 500 de milioane de euro

„Octavian Popescu trebuie să aibă continuitate!”

Unul dintre cluburile care ar fi interesate de el e Galatasaray, însă nu s-a făcut nicio mutare în acest sens. Victor Becali a vorbit despre Tavi Popescu, punctând că acesta trebuie să aibă continuitate, astfel încât să se pună problema unui transfer. 

„Sunt multe cluburi care monitoriează jucători, printre care și Galatasaray, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i transfere pe toți. Acum nu pot veni oferte pentru că nu este perioadă de transferuri. Octavian Popescu trebuie să aibă continuitate.

El mai are de demonstrat, dar dacă va veni o ofertă care să satisfacă pretențiile FCSB-ului, se va negocia. Deocamdată nu putem discuta de un transfer”, a spus Victor Becali pentru Digi Sport

Gigi Becali: „E mai tare ca Mbappe și Neymar la un loc!”

„Iar Tavi Popescu, dacă primesc acum ofertă de 20 de milioane de euro, nu îl dau. Am zis că îl dau de la 20 de milioane în sus, dar fără 20-25% procent nu pleacă. La Man mai am 5%, dar singurul jucator care nu pleacă fără 20% este Tavi Popescu, va ajunge la 500 de milioane. 

E mai tare decât Mbappe la varsta lui. Ăsta îl are și pe Neymar și pe Mbappe la un loc! Giovanni l-a adus la Palat, a venit cu părinții lui, dar imi trimisese vorbă Pițurcă. Era supărat, când a plecat de acolo, mi-a lăsat vorbă”, declara Becali în urmă cu un an. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!